Het kale gevaar!

Hallo allemaal.

Graag wilde ik me even voorstellen, mijn naam is Leo stoutjesdijk geb 18-11-1963 te Zierikzee en waar ik ook woon. Zeeland en vissen dat is een gegeven en als kind werd ik daar al vroeg mee geconfronteerd. Vanaf mijn 5e jaar had ik mijn eerste hengel in de hand en dat was de periode dat het allemaal begon. Nu jaren later en wat ouder staat het vissen voor mij nog steeds hoog in het vaandel, twee keer in de week ben ik langs de waterkant te vinden. Heb zelfs na 20 jaren in de bouw te hebben gewerkt en later in de beveiliging dan toch een plekje kunnen vinden om in de hengelsport te mogen werken. En beste mensen in voel me in de hengelsport dan ook als een vis in het water en is mijn lust en mijn leven. Alle produkten die ik in de schijwerpers zet door er over te schrijven heb ik zelf mogen testen en er daadwerkelijk mee gevist wat naar mijn mening heel belangrijk is en omdat ik zelf visser ben in hard en nieren en weet wat een visser wil en verwacht van een produkt.
Denemarken, Ierland,Ijsland,Noorwegen, cran Canaria, Guernsey,Engeland,Frankrijk,Belgie, zijn de landen waar ik al veel gevist heb en materialen heb kunnen testen. Noorwegen is dan wel mijn tweede thuis waar ik elk jaar naar toe wil gaan en met name naar mijn vriend Marc v Roie een man die voor mij als broer fungeert en een super visser is en daar ook woont op het eiland Soroya.

Liefde op het eerste gezicht!

Deze ‘vette’ dames heb ik het liefst!

DE naam het gevaar hebben een aantal vissers mij als bijnaam gegeven in de wedstrijd wereld, omdat ik ga tot het gaatje en daar heeft winnen en of verliezen niets mee te maken maar opgeven doe ik nooit.

Ik hoop dat deze site voor veel mensen een toegvoegde waarde kan zijn, mocht dit niet zo zijn dan hopelijk veel lees plezier. Onderstaande filmpje is alvast een kleine demo van een shad die het geweldig doet zie deze zijn aktie en waar het allemaal om gaat.

Facebook via:
www.facebook.com/leo.stoutjesdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>