Normaal top maar nu ff niet.

Vis foto,s 12-7-15 017

Vlissingen,

12-7-15

07.30 uur aankomst op het parkeer terrein te vlissingen op het stationplein daar waar je de wagen makkelijk kunt parkeren om vanuit daar op de boot van Rene de Back te stappen. De kale had vandaag een afspraak met super collega en zijn vrienden Jos Verwilgen, eindelijk dan toch eens een keer lekker samen vissen.Eenmaal aanboord op de Pirate 2 stond al snel na het handschudden de koffie voor ons klaar, vandaag eindelijk ook eens mijn dochter Desi weer eens mee. Eenmaal in de sluis te hebben geschut en we naar buiten vaarden bleek al snel dat de wind een vervelende factor zou gaan spelen deze dag, onze eerste stek was bedoeld voor de haaitjes maar naar het daar bijna 2 uur te hebben geprobeerd ging dan deze stek dan ook echt naar de haaitjes %$£^&*() . De golven werden nu wel heel erg hoog en we besloten dan ook om naar de overkant te gaan namelijk aan het strand van Cad zand bat voordat we rummy dummy zouden gaan voeren, nou aan die kant was er zand veel zand en na 2 uur vissen nog steeds geen vis. Dus ook daar weer snel vertrokken en om nu een heel lang verhaal snel kort te maken was deze dag gewoon niet bestemd voor ons allen om een maaltje vis te vangen. Rene de Back heeft werkelijk alles geprobeerd maar het mocht niet zo zijn. Vond het heel sneu voor de mannen uit Belgie en Collega Jos en zeker mijn dochter die niet aan genoeg vis konden komen ook de kale en Piet niet. Tja ook dat hoort bij het vissen, we willen het niet maar de kanzen op zo,n dag tja die kom je echt een keer op je weg tegen, verdorie vandaag stond deze bij ons in de weg .

Dan toch weer eens een foto van Desi met ditmaal een tong, hoop dat ik nog veel foto,s van haar met vis mag maken. Vissen samen met je dochter en of zoon doet mij veel plezier.

Vis foto,s 12-7-15 017

Nu ik dit schrijf zie ik mijn beeldscherm zweven en mijn kopt gloeit, denk dat ik op tijd weer onder de zure lappen lig. Vissen niet zwaar wie zegt dat ??????????

gr leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>